Over Ons

Over Ons

Over ons

Squeezy Nederland b.v. ontstond in 1986 en groeide na de start al snel uit tot een specialist op het gebied van foliemontage. We zijn een nuchter bedrijf met een grote groep hardwerkende monteurs. Specialisten die geen enkele uitdaging uit de weg gaan en pas bij u wegrijden als de klus is geklaard en u tevreden bent.

Wij durven onszelf marktleider te noemen. Niet alleen omdat wij de grootste zijn in onze soort en in de loop der jaren hebben gewerkt aan bijna alle grote projecten in Nederland. Maar ook omdat we onze eigen monteurs opleiden en steeds weer blijven innoveren. Daarnaast verzorgen wij de montagetrainingen voor de klanten van 3M, een van de grootste foliefabrikanten ter wereld.

En of het nu gaat om het aanbrengen van belettering op één winkelpui, het restylen van een wagenpark van zevenhonderd voertuigen, het aanbrengen van veiligheidsfolie in een overheidsgebouw of het monteren van DI-NOC op wanden in een winkelketen, het verlenen van service, waar gewenst meedenken met de klant en het leveren van kwaliteit staan bij ons altijd voorop!

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0228 315 507 of info@squeezy.nl