Diensten

Diensten

Renovatie en onderhoud

Renovatie en onderhoud

Kan uw gebouw eigenlijk wel een nieuw uiterlijk gebruiken, maar heeft u last van de economisch, wat mindere tijd? Door renovatie en onderhoud kunt u al veel bereiken. Door renovatie met folie krijgt zowel de buiten- als binnenkant van uw pand een geheel nieuwe look.

Door gebruik te maken van een speciaal ontwikkelde exterieurfolie voor gevels en kozijnen, ziet de buitenkant van uw pand er weer uit als nieuw.

Daarnaast bestaan er allerlei soorten folies voor interieurtoepassingen. Wanden, ontvangstbalies en allerlei andere meubels krijgen een geheel nieuw uiterlijk door ze te voorzien van deze hoogwaardige folie. De folies zijn er in vele dessins zoals houtnerf-, metallic-, stone-, en leerpatroon. In totaal zijn er meer dan zeshonderd dessins beschikbaar!

We garanderen niet alleen een foutloze uitvoering, we bieden ook snelle nazorg bij eventuele herstelwerkzaamheden of wijzigingen. Ook voor de voertuigen geldt dat als er schade is, wij dit kunnen herstellen en nieuw aangeschafte voertuigen van hetzelfde uiterlijk kunnen voorzien als de rest van het wagenpark.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0228 315 507 of info@squeezy.nl