We waren zo blij met de eerste opzet van onze nieuwe website, dat we de gedateerde versie meteen offline hebben gehaald.

We werken er op het moment echt heel hard aan om de website, inclusief een heel nieuw design, zo snel mogelijk weer beschikbaar te maken.

 

 

Squeezy Nederland b.v. ontstond in 1986 en groeide na de start al snel uit tot een specialist op het gebied van foliemontage. We zijn een nuchter bedrijf met een grote groep hardwerkende monteurs. Specialisten die geen enkele uitdaging uit de weg gaan en pas bij u wegrijden als de klus is geklaard en u tevreden bent.

 

Wij durven onszelf dus foliespecialisten te noemen. Niet alleen omdat wij groot zijn in onze soort en in de loop der jaren hebben gewerkt aan bijna alle grote restyle projecten in Nederland. Maar ook omdat we onze eigen monteurs opleiden en steeds weer blijven innoveren.

 

En of het nu gaat om het aanbrengen van belettering op één winkelpui, het restylen van een wagenpark van zevenhonderd voertuigen, het aanbrengen van veiligheidsfolie in een overheidsgebouw, het renoveren van een keuken door middel van interieurfolie of het monteren van een nieuwe uiting op alle etalageruiten van een winkelketen, het verlenen van service, meedenken met de klant en het leveren van kwaliteit staan bij ons altijd voorop!

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0228 315 507 of info@squeezy.nl

 

Squeezy Nederland b.v.
De Corantijn 20
1689 AP Zwaag